Inspecties en onderhoudsadvisering

Froger Vastgoed is u graag van dienst met een specifieke onderhoudsadvisering of inspectie op maat

Wenst u een specifiek onderhoudsadvies over bijvoorbeeld het schilderwerk of de staat van gevels of daken? Froger Vastgoed is u graag van dienst met een specifieke onderhoudsadvisering of inspectie op maat. Bovendien kunnen we u ondersteunen bij het volgens het bestek of de werkomschrijving laten uitvoeren van de werkzaamheden. We kunnen u van dienst zijn met de volledige bouwbegeleiding of directievoering.

Inspecties door Froger Vastgoed

Wilt u een eenmalige objectieve inspectie laten uitvoeren, op basis van de Conditiemeting NEN 2767? We werken volgens een vast stramien en verwerken onze bevindingen in een overzichtelijke rapportage. Wij kunnen u van dienst zijn met de volgende inspecties:

Zorg er met onze onderhoudsadvisering en inspecties voor dat u goed op de hoogte bent van de technische staat van uw gebouw. Heeft u het idee dat het dak aan onderhoud toe is, of het schilderwerk onderhoud behoeft? Laat een mogelijk aan te kopen gebouw grondig controleren, of ga na welk onderhoud u de komende jaren kunt verwachten. Uiteraard kunnen we u vervolgens van dienst zijn met de begeleiding tijdens het uitvoeren van de werkzaamheden.

Meer weten ?

Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier. We staan je graag te woord en beantwoorden met plezier je vragen.

De diensten van Froger Vastgoed