Overname Froger Vastgoed d.m.v. Management Buy Out

Beste relatie,

Wij willen u graag mededelen dat Michel en Danielle Froger hun bedrijf Froger Vastgoed d.m.v. een Management Buy Out hebben overgedragen aan Ruud Herz. Na een kleine 15 jaar met veel plezier en toewijding dit bedrijf te hebben gerund zal Ruud Herz in Michel Froger zijn voetsporen treden. Ruud Herz is de afgelopen twaalf jaar al nauw betrokken geweest bij Froger Vastgoed en heeft diverse adviserende en leidinggevende functies vervuld. Vanaf heden zal hij de functie van directeur/eigenaar bekleden en alle taken en werkzaamheden van Michel Froger overnemen. Michel Froger blijft daarbij op de achtergrond altijd beschikbaar voor advies en ondersteuning van Froger Vastgoed.

Deze bedrijfsovername brengt dan ook voor u, als relatie van Froger Vastgoed, geen merkbare veranderingen met zich mee. Froger Vastgoed blijft het vertrouwde adres voor u en we garanderen de kwaliteit en service die u de afgelopen 15 jaar van ons gewend bent.

Wij kijken uit naar een prettige voortzetting van de relatie. Voor eventuele vragen of opmerkingen kunt u altijd contact met ons opnemen.

"Wij kijken uit naar een prettige voortzetting van de relatie. Voor eventuele vragen of opmerkingen kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij staan graag voor u klaar".

Ruud Herz

Lid examencommissie leergang Conditiemeting (NEN 2...

Nieuwsarchief

januari
februari
maart
april
mei
juni
augustus
september
oktober
november
december
januari
februari
maart
april
mei
juni
juli
augustus
oktober
november
december
januari
februari
maart
mei
juni
juli
augustus
september
oktober
november
december