Onderzoek energieconcepten en Total Costs of Ownership (TCO) Woonstad Rotterdam

logo woonstad rotterdam smallDPA Cauberg-Huygen en Froger Vastgoed hebben van Woonstad Rotterdam opdracht ontvangen om voor twee flatgebouwen een onderzoek te verrichten naar geschikte energieconcepten en de Total Costs of Ownership (TCO) hiervan. In 2014 is dit al eerder naar alle tevredenheid uitgevoerd voor acht andere flatgebouwen van Woonstad Rotterdam.

Om te komen tot de juiste energieconcepten die geschikt zijn voor deze flatgebouwen worden verschillende fases doorlopen:

b2ap3 small Flatgebouw Woonstad Rotterdam Froger Vastgoed DPA Cauberg HuygenOp basis van de resultaten uit de eerste twee fases worden de geschikt geachte energiepakketten samengesteld en verder geoptimaliseerd, waarna de TCO en investeringskosten worden bepaald.

Op basis van het door DPA Cauberg-Huygen en Froger Vastgoed uit te voeren onderzoek naar de geschikte energieconcepten, investeringskosten en TCO kan Woonstad Rotterdam een keuze maken over het in hun ogen meest geschikte energieconcept voor de twee flatgebouwen.

Voor meer informatie over dit onderwerp kunt u terecht bij Michel Froger (Froger Vastgoed) via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Eelco Smeele (DPA Cauberg-Huygen) via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

b2ap3 medium DPA Cauberg Huygen RGB